Aftrap campagne Energie van Assen 23 september

with 1 reactie

Fietst u zaterdag op het Koopmansplein de energie bij elkaar om uw eigen kopje koffie te kunnen zetten? Assen gaat aan de slag met het opwekken van meer duurzame energie en het verminderen van energieverbruik. Dat is nodig omdat fossiele brandstoffen op termijn opraken. De gemeente wil daarom graag in gesprek met inwoners over de meest geschikte manieren van duurzame opwekking. Wind, zon of toch aardwarmte? En wat zijn geschikte plekken in Assen om dit te realiseren?

De start van de campagne Energie voor Assen om in gesprek te komen met inwoners, is zaterdag 23 september op het Koopmansplein. U kunt in gesprek met de Energy Academy. U krijgt tips over energie besparen en duurzame energie. En heeft u idee├źn waar we het beste windmolens en zonneparken in Assen kunnen aanleggen? Dan horen we het graag.

Uiteraard is er verse koffe of thee. En heeft u wat energie over? Neem dan plaats op een van de tien energiefietsen. Daarmee wekt u de stroom voor uw eigen koffie. Graag tot ziens!

http://energievanassen.nl/agenda/

 

One Response

  1. Mien
    | Beantwoorden

    Hoe zit dat precies met biomassa? Is dat nou duurzaam. Gaat energie van Assen daar gebruik van maken?/

Leave a Reply

© 2019 gemeente Assen. Energie van Assen is de duurzaamheidscampagne van de gemeente Assen.