Duurzaamheidscentrum Assen

with Geen reacties

Laagdrempelig, actief, speels, verrassend, uitdagend, leerzaam, gratis en vooral leuk: dát is een bezoek aan het Duurzaamheidscentrum Assen. Er vinden tal van activiteiten plaats voor jong en oud (tip! ook geschikt voor een familiedag). Het gebouw doet haar naam met recht eer aan; gebouwd met natuurlijke materialen en voorzien van duurzame technieken. Het hele gebouw wordt verwarmd op basis van houtsnippers, dat de gemeente maakt van het verzamelde snoeihout. Absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen. Wie weet doet u er wel inspiratie op om uw eigen woning of omgeving te verduurzamen.

Voor meer informatie: www.duurzaamheidscentrumassen.nl

 

Leave a Reply

© 2020 gemeente Assen. Energie van Assen is de duurzaamheidscampagne van de gemeente Assen.