Energie van Assen is van start

with Geen reacties

Zaterdag 23 september was de start van de duurzaamheidscampagne Energie van Assen. Op het Koopmansplein was daarvoor een koffietentje ingericht. Op duurzame pallet loungemeubelen kon men koffie drinken om vervolgens het gesprek aan te gaan over de energietransitie. Kinderen konden zich uitleven op de Energiefiets. Deze is ontworpen om kinderen spelenderwijs te leren over duurzame techniek.

Hoe harder ze fietsten, hoe meer energie ze opwekten en hoe feller de lamp ging branden. Inwoners bij de tent hadden vragen over de energietransitie en verduurzaming in en rondom het eigen huis. Ook werden mensen uitgenodigd om mee te denken over grootschalige energieopwekking. Hiervoor organiseren we een energieavond op donderdag 28 september vanaf 19:15 uur in hotel Van der Valk. Ook u bent van harte welkom!

Leave a Reply

© 2019 gemeente Assen. Energie van Assen is de duurzaamheidscampagne van de gemeente Assen.