Kom naar de Duurzame Huize Route!

with Geen reacties

Op zaterdag 4 en 11 november openen huiseigenaren in het hele land hun deuren tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. Ook in Assen en omgeving zijn allerlei voorbeelden te bekijken. Isolatie, HR++-glas of Nul-op-de-Meterwoningen die geen energie meer gebruiken. Bent u benieuwd naar de ervaringen met duurzame maatregelen? U bent van harte welkom in één van de deelnemende duurzame huizen.

Ontdek in de praktijk welke voordelen duurzame maatregelen voor u kunnen betekenen. Wie kan dat beter vertellen dan iemand die zelf alle stappen heeft genomen? Huiseigenaren vertellen u over de energiebesparende maatregelen die zij genomen hebben.

Meer informatie
Kijk op www.duurzamehuizenroute.nl welke duurzame huizen en gebouwen in Assen en omgeving meedoen. En meld u aan!

Leave a Reply

© 2019 gemeente Assen. Energie van Assen is de duurzaamheidscampagne van de gemeente Assen.