28 november: Informatieavond Energie van Assen

with Geen reacties

Assen gaat aan de slag met het opwekken van meer duurzame energie en het verminderen van energieverbruik. Dat is een stevige opgave. Want van alle energie die we met elkaar gebruiken is nu nog maar 4% duurzaam opgewerkt. Over twee jaar moet dat 14% zijn. In de gemeente Assen zijn verschillende initiatieven opgezet om deze doelstelling te bereiken. Weten wat we allemaal doen?

Kom naar de informatieavond op dinsdag 28 november in de raadzaal in het Stadhuis! Om 19.30 uur starten we met twee korte presentaties van de gemeente Assen en van Sport Drenthe over de LED-verlichting op buitensportlocaties. Daarna kunt u vrij binnen lopen op de informatiemarkt. Medewerkers van de gemeente Assen en samenwerkende partijen vertellen over verschillende initiatieven, zoals de zonneparken in Ubbena en Assen-Zuid, de overstap op LED-verlichting in Assen en het project Samen Besparen in de Lariks.

Heeft u energie voor Assen?
Wilt u weten hoe u kunt bijdragen? Bent u benieuwd hoe u energie kunt besparen? Of heeft u ideeën waar we het beste windmolens en zonneparken in Assen kunnen aanleggen? Dat horen wij graag!

Leave a Reply

© 2020 gemeente Assen. Energie van Assen is de duurzaamheidscampagne van de gemeente Assen.