Vraag nu uw gratis energieadvies aan t.w.v. 250 euro!

with Geen reacties

Bent u eigenaar van een woning die gebouwd is voor 1995? Dan kunt u 250 euro korting krijgen op een energieadvies. Een energieadviseur komt bij u langs en bekijkt welke duurzame maatregelen voor u interessant zijn. Met de kortingsbon kunt u bij de meeste adviseurs een gratis advies krijgen.

Duurzame maatregelen
Na het bezoek van de energieadviseur ontvangt u een rapport met de mogelijke maatregelen, de investering die nodig is en de terugverdientijd hiervan. Ook kan de energieadviseur u helpen bij het aanvragen van subsidies, fnanciering en offertes. Met het gratis energieadvies wil de gemeente woningbezitters stimuleren om hun woning te verduurzamen.

Kijk voor meer informatie over het energieadvies op www.drentsenergieloket.nl/financieringen

Leave a Reply

© 2020 gemeente Assen. Energie van Assen is de duurzaamheidscampagne van de gemeente Assen.