Presentaties informatieavond Zeijen

with Geen reacties

Woensdag 7 februari organiseerde de gemeente AssenĀ een informatieavond over grootschalige energieopwekking in Zeijen. Ruim 100 omwonenden bezochten de bijeenkomst. Heb jij de bijeenkomst gemist? Of wil je de presentaties nog eens terug lezen? Download de bestanden hieronder.

Werkgroep
Tijdens de avond hebben we een oproep gedaan om als bewoners een werkgroep te vormen. We hebben al een aantal aanmeldingen binnen gekregen. Wil jij ook deel uitmaken van een werkgroep? Dat kan! Stuur een mail naar info@assen.nl o.v.v. ‘Grootschalige energie Zeijen’.

Downloads

Presentatie_Gemeente Assen

Presentatie_Natuur en Milieu Federatie Drenthe

 

Leave a Reply

© 2019 gemeente Assen. Energie van Assen is de duurzaamheidscampagne van de gemeente Assen.