Geniet van de zon met zonnepanelen én zonneboilers

with Geen reacties

Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de actie ‘Zongemak’. Een grootschalige collectieve inkoop van zonnepanelen en zonneboilers. Deze inkoopactie georganiseerd door SLIM wonen met Energie (SLIM) is onderdeel van de campagne ‘Zon Zoekt Drent’ van het Drents Energieloket.

Zongemak
Het Drents Energieloket geeft al jaren mensen uit de hele provincie informatie en advies over zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen uw energierekening verlagen. We vinden dat iedereen recht heeft op duurzame energie. Om dit mogelijk te maken voor een grotere doelgroep, introduceren we iets nieuws: Zongemak.

De collectieve inkoop Zongemak is een nieuwe aanvulling die u de kans biedt om betaalbaar, betrouwbaar én gemakkelijk voor zonnepanelen of een zonneboiler te kiezen. De uitvoering van de collectieve inkoop wordt verzorgd door SLIM. SLIM selecteert uitvoerders op basis van prijs, kwaliteit en ervaring, waardoor u zeker bent van een scherp aanbod. Het Drents Energieloket helpt u vervolgens bij het maken van de juiste keuze, doordat zij gedurende het hele proces klaarstaan om u te voorzien van onafhankelijk advies.

Wat mag u verwachten?
Na inschrijving neemt SLIM contact met u op. De adviseur komt langs, bekijkt het dak en bepaalt of uw woning geschikt is voor zonnepanelen en/of een zonneboiler. Na het bezoek
ontvangt u een vrijblijvende offerte. Voor het advies aan huis en bijbehorend advies vraagt SLIM een eenmalige eigen bijdrage van €20,-. Meer informatie vindt u op www.drentsenergieloket.nl/zon-zoekt-drent/

Zonnelening
Wilt u graag zonnepanelen, maar heeft u niet de financiële middelen hiervoor? Dan kunt u gebruik maken van de zonnelening. U kunt dan tegen een vaste lage rente een bedrag van maximaal € 7.500,- lenen. Naast zonnepanelen is het ook mogelijk om de lening te gebruiken
voor de aanschaf van een zonneboiler. Meer informatie staat op www.snn.nl/zonnelening-drenthe-2018

Inschrijven
Aanmelden voor deelname aan de collectieve inkoop kan via
www.slimwonenmetenergie.nl/zongemak-aanmelden/ of telefonisch via 058 302 0022

Leave a Reply

© 2020 gemeente Assen. Energie van Assen is de duurzaamheidscampagne van de gemeente Assen.