Energieadvies voor monumentale woningen

with Geen reacties

Woont u in een monumentale woning? En wilt u uw woning verduurzamen? Dan zijn daar vaak extra regels aan gebonden bij een monument. Om u op weg te helpen, kunt u bij de gemeente een gratis energie-adviesrapport aanvragen. Om duurzame maatregelen in uw monumentale woning te kunnen nemen, moet u wel eigenaar zijn.

Het energie-adviesrapport bestaat uit informatie en advies over wat de verantwoorde mogelijkheden voor duurzaam wonen zijn. Het advies wordt uitgevoerd door de Monumentenwacht Drenthe. Wilt u een energie-adviesrapport aanvragen? Stuur daarvoor een mail naar info@assen.nl en vermeld als onderwerp ‘tegoedbon energieadvies monument’. Energie van Assen In 2050 is Assen klimaatneutraal: alle energie die we nodig hebben, wordt dan duurzaam opgewekt. Er zijn al veel initiatieven in Assen die hieraan bijdragen. Inwoners, bedrijven en gemeente zetten zich samen in voor een duurzaam Assen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.drentsenergieloket.nl. Hier vindt u informatie over maatregelen die u kunt nemen om uw woning te verduurzamen, regelingen & subsidies, nieuws en lokale initiatieven.

Leave a Reply

© 2020 gemeente Assen. Energie van Assen is de duurzaamheidscampagne van de gemeente Assen.