Energiecoöperatie duurzaam Assen   06 – 81 998 540

Onze erkende EPA Energieadviseur neemt je mee op weg naar energieneutraal wonen. Met ons energieadvies kan je direct aan de slag. Financieel neutraal naar energieneutraal. Ons integrale advies biedt comfortabel wonen, energiebesparing en zelf energie opwekken.

Ecocert 0598 – 690 868
Ecocert geeft onafhankelijk en pragmatisch advies speciaal toegespitst op uw woning, uw situatie en uw budget. Van energielabel, energieadvies, tot en met het begeleiden bij de uitvoer bent u bij Ecocert aan het juist adres.

Energiekeurplus 06 – 4135 2444
Energiekeurplus is een onafhankelijk specialist in energiebesparing, thermografie (level 2) & Blowerdoor. Verder voorzien wij woningen en bedrijven van een energielabel of maatwerkadvies.

Invent 0593 – 541 045
Praktijkgericht energie-advies op maat gemaakt voor UW woning naar aantoonbare energiebesparing. Eenvoudig, voor iedereen te begrijpen en simpel uitvoerbaar: Invent!

TAZ Assen  0592 – 269 952

Teken- en adviesbureau Zijlstra denkt met u mee in duurzaam wonen. Breder kijken levert een “TAZ” met energie op met meer wooncomfort.

Real Advies  06 – 2210 2566

“Wij zijn een onafhankelijk isolatie & adviesbureau, vrijwel alle energiebesparende maatregelen kunt u bij ons laten uitvoeren. Van zonnepanelen tot woningisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Geregeld van A tot Z, gemakkelijk, deskundig en snel.” Persoonlijke benadering, snelle service, geregeld van A tot Z…

Zuinig wonen 0592 – 767 003  

Slim bezig zijn met energie betekent voor de onafhankelijke Zuinig Wonen energieadviseurs dat u weet welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn in uw woning en wat vervolgens het beste stappenplan is om uw woning energiezuiniger te maken.

 

U maakt uw keuze door hun websites te bekijken of door hen te bellen. Alle adviseurs voldoen aan de kwaliteitseisen van de gemeente. Maar de uiteindelijke verkoopprijs kan wel enigszins verschillen. U betaalt in zijn algemeenheid wat meer bij bedrijven die meer tijd aan u besteden en u meer keuzevrijheid bieden. Heeft u uw keuze gemaakt? Meld hen dat dan telefonisch of via de mail. Vanaf dat moment neemt de energieadviseur u al het werk uit handen! U levert de bon in tijdens het eerste persoonlijke contact.