De Slimmerik 0592 – 767 003
Wie is de SlimmeRik? U bent een slimmerik als u slim bezig bent met energie! Slim bezig zijn met energie betekent voor de onafhankelijke SlimmeRik energieadviseurs dat u weet welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn in uw woning en wat vervolgens het beste stappenplan is om uw woning energiezuiniger te maken. In slechts één bezoek bent u een slimmerik, die weet hoe die slim bezig kan gaan met energie!

Ecocert 0598 – 690 868
Ecocert geeft onafhankelijk en pragmatisch advies speciaal toegespitst op uw woning, uw situatie en uw budget. Van energielabel, energieadvies, tot en met het begeleiden bij de uitvoer bent u bij Ecocert aan het juist adres.

Energiekeurplus 06 – 4135 2444
Energiekeurplus is een onafhankelijk specialist in energiebesparing, thermografie (level 2) & Blowerdoor. Verder voorzien wij woningen en bedrijven van een energielabel of maatwerkadvies.

Invent 0593 – 541 045
Praktijkgericht energie-advies op maat gemaakt voor UW woning naar aantoonbare energiebesparing. Eenvoudig, voor iedereen te begrijpen en simpel uitvoerbaar: Invent!

TAZ Assen  0592 – 269 952

Teken- en adviesbureau Zijlstra denkt met u mee in duurzaam wonen. Breder kijken levert een “TAZ” met energie op met meer wooncomfort.

Real Advies  06 – 2210 2566

“Wij zijn een onafhankelijk isolatie & adviesbureau, vrijwel alle energiebesparende maatregelen kunt u bij ons laten uitvoeren. Van zonnepanelen tot woningisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Geregeld van A tot Z, gemakkelijk, deskundig en snel.” Persoonlijke benadering, snelle service, geregeld van A tot Z…

U maakt uw keuze door hun websites te bekijken of door hen te bellen. Alle adviseurs voldoen aan de kwaliteitseisen van de gemeente. Maar de uiteindelijke verkoopprijs kan wel enigszins verschillen. U betaalt in zijn algemeenheid wat meer bij bedrijven die meer tijd aan u besteden en u meer keuzevrijheid bieden. Heeft u uw keuze gemaakt? Meld hen dat dan telefonisch of via de mail. Vanaf dat moment neemt de energieadviseur u al het werk uit handen! U levert de bon in tijdens het eerste persoonlijke contact.